Így kell meccset kezdeni …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.november 29

Legelvakultabb szurkolóink várakozását is felülmúlva, rendkívül magabiztos győzelmet aratott csapatunk a bajnokság tizennyolcadik fordulójában, a Nyíregyháza Spartacus vendégeként. A Sényőn megrendezett összecsapás tulajdonképpen már az ötödik percre eldőlt, Hornyák Marcell lövéseivel villámgyorsan kétgólos előnyre tettünk szert, melyet aztán a második félidőben még egy találattal megtoldottunk, kialakítva a 0-3-as végeredményt.

– Büszke vagyok a csapatra. Úgy jöttünk Nyíregyházára, hogy három pontot akarunk szerezni, s amit előzetesen megbeszéltünk, azt maximálisan teljesítették a játékosok – kezdte értékelését vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – Az már a meccs elején látszott, hogy a nehéz talaj nem kedvez a szép játéknak, mivel azonban gyorsan rúgtunk két gólt, ez most kevésbé zavart minket. A szünetig nem is akadt problémánk, ám a térfélcserét követően a hazaiak nagyon nyomtak, akkor a szerencsére is szükségünk volt, hogy ne kerüljenek közelebb hozzánk. Szerencsére sikerült rendeznünk a sorokat, s mikor megszereztük a harmadik gólt, végleg eldőlt a mérkőzés. Külön öröm számunkra, hogy cseréink jól szálltak be, illetve a sérüléséből felépülő Hornyák Marcell egyre jobban utoléri magát és két gólt is szerzett. Vasárnapi sérülése nem akadályozza meg, hogy az ETO ellen pályára lépjen. Az ilyen meccseken kell megmutatniuk fiataljainknak, hogy mire is képesek valójában.

Csapatunk az őszi idény utolsó fordulójában – azt követen még a tavaszi elsőt is lejátsszák az együttesek -, vasárnap az ETO FC Győr gárdáját fogadja.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020