Sényői albérletben vár a Szpari

Szerzo:
Feltoltve: 2022.november 25

Vasárnap 13 órakor, az ősszel sényői “albérletben” szereplő Nyíregyháza Spartacus vendége lesz csapatunk a bajnokság tizennyolcadik fordulójának mérkőzésén.

A szabolcsi alakulat jelenleg három ponttal kevesebbet gyűjtve csapatunknál a táblázat tizenkettedik helyén tanyázik. Teljesítményére leginkább a hullámzó jelző illik, időnként bravúros játékkal lepte meg ellenfelét – például nyert Gyimóton és legyőzte az MTK-t is -, máskor meg olyan meccsen szenvedett vereséget – Békéscsabán, vagy éppen otthon a Dorogtól -, melyen toronymagas esélyes volt. Az ingadozó formának is köszönhetően Feczkó Tamás vezetőedzőt már néhány találkozó után felállították a klubvezetők a kispadról, de a helyét elfoglaló Huszák Géza is hasonló gondokkal küszködik, mint elődje.

Pedig a piros-kékek kerete nem gyenge, jó néhány rutinos, az élvonalban is hosszabb időt eltöltő játékos kap rendre helyet a kezdőcsapatban. Az elmúlt hetekben sérülés miatt nem számíthatott Adamcsek Máté és Myke Ramos játékára a szakmai stáb, ám az elmúlt fordulóban mindkét támadó már pályára lépett a Szpari II-ben. Az viszont biztos, hogy a műtéten átesett Paku Roland továbbra sincs bevethető állapotban, ő biztosan nem lesz ott a vasárnapi keretben.

A Sényőn, vasárnap 13 órakor kezdődő találkozót Hanyecz Bence vezeti, segítői Albert István és Horváth Róbert lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020