A szünet nem egyenlő a pihenővel …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.november 16

Hét veretlenül megvívott bajnoki után utolsó két találkozónkat, a DVTK, illetve legutóbb a Szeged ellen elveszítettük. Ezzel együtt is az előkelő hetedik helyen tanyázik csapatunk a táblázaton.

– Sajnos önmagunkhoz képest nem játszottunk jól a szegedi eső félidőben. Ennek ellenére igazi ziccere nem volt a hazaiaknak, de egyetlen helyzetecskéjüket gólra váltották. A szünet után végig mi irányítottuk a játékot, nagy mezőnyfölényben futballoztunk, számos gólhelyzetet alakítottunk ki, de nem tudtunk egyenlíteni. Úgy gondolom rászolgáltunk volna a döntetlenre, de ismét bebizonyosodott, a labdabirtoklási fölény nem ér pontszerzést. A látottak alapján rászolgáltunk volna a döntetlenre – foglalta össze véleményét a múlt vasárnapi mérkőzésről csapatunk vezetőedzője, Tóth Balázs.

A Tisza-parti találkozón csapatunk két meghatározó tagjai is hiányzott …

– Sajnos Auerbach Martin és Karacs Dániel is torokgyulladással ágynak dőlt. Mindketten lázas betegek voltak, antibiotikumot kaptak, így kénytelenek voltunk lemondani szerepeltetésükről.

Most szünet következik a bajnokságban.

– Mindez viszont nem jelenti azt, hogy pihenőt kapnának a játékosok. Sőt, most a szokásosnál nagyobb terhelést kapnak és játszunk majd egy felkészülési mérkőzést is a Siófok ellen.

Csapatunk következő bajnoki mérkőzését Nyíregyházán vívja november 27-én.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020