A saját játékunkat akarjuk játszani …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.november 11

A szerdai, hétközi bajnoki után máris nyakunkon a tizenhetedik forduló mérkőzése. A listavezető Diósgyőr után a negyedik helyen tanyázó Szeged vár ránk a Szent Gellért Fórumban.

– A Diósgyőr elleni vereségtől függetlenül is büszke vagyok játékosaimra, mert az elmúlt hetekben óriásit mentek, az MTK-meccs óta folyamatosan fejlődtek és szépen gyűjtögették a pontokat – elevenítette fel a két napja történteket vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – Szerdán sem játszottunk rosszul, hosszabb időn keresztül domináltunk a mezőny legjobb csapata, a DVTK ellen is. A 0-3 természetesen fáj, a lelkeknek elviselhetőbb lett volna egy 3-2-es vereség, amire meg is volt a lehetőségünk, de ebből is tanulnunk kell.

Szegeden sem vár ránk könnyű meccs …

– Tisztában vagyunk a Szeged erényeivel. Tavaly végig harcban állt a feljutásért, most is kettő pontra áll a dobogótól, azaz masszív, jó csapat. Ennek ellenére nem fogjuk a buszt betolni a tizenhatosunkra, a saját játékunkat próbáljuk meg játszani. Eltiltottunk, sérültünk nincs, a legerősebb kerettel utazunk a Tisza-parti városba.

A vasárnap 15 órakor kezdődő összecsapást Görög Márió vezeti, segítői Bede Tamás és Bertalan Dávid lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020