Egy helyet visszacsúsztunk a táblázaton

Szerzo:
Feltoltve: 2022.november 10

A tegnapi, hétközi fordulóban megszakadt csapatunk hosszú veretlenségi sorozata, hazai pályán vereséget szenvedett a listavezető Diósgyőr együttesétől. A 17. fordulóban azonban úgy alakultak az eredmények, hogy csupán egyetlen helyet csúszott vissza a táblázaton és hetedikként várhatja a következő játéknapot.

Jól ment az élmezőny tagjainak a szerdai fordulóban. A dobogón tanyázó Pécs és a feljutásra pályázó Gyirmót megosztozott a pontokon, az MTK és a Szeged pedig idegenből hazavitte mind a három pontot. A Soroksár papírforma-győzelmet aratott a sereghajtó Dorog ellen, ellenben a Haladás csak egy pontot tartott otthon a Budafokkal szemben. A kiesés elől menekülő Mosonmagyaróvár meglepetésre nyert az ETO vendégeként, míg a Békéscsaba kétgólos hátrányból mentett pontot Siófokon. A Tiszakécske hatpontos meccsen diadalmaskodott a Szentlőrinc ellen, a Kozármisleny viszont ismét vereséget szenvedett és kieső helyről várhatja a vasárnapi folytatást.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-DVTK 0-3, Pécs-Gyirmót 1-1, Ajka-MTK 2-3, Kazincbarcika-Szeged 0-2, Soroksár-Dorog 2-1, Haladás-Budafok 1-1, ETO FC Győr-Mosonmagyaróvár 0-1, Nyíregyháza-Kozármisleny 2-0, Siófok-Békéscsaba 2-2,  Tiszakécske-Szentlőrinc 2-1.

Csapatunk a hétvégén, Szegeden lép pályára.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020