Aqvital FC Csákvár-DVTK 0-3 (0-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2022.november 9

Ma délután a listavezető Diósgyőr ellen, hazai környezetben folytatja bajnoki szereplését csapatunk. A 13 órakor kezdődő találkozó alakulását honlapunkon követhetik figyelemmel.

Aqvital FC Csákvár-DVTK 0-3 (0-2)

Tersztyánszky Ödön Sportközpont, 300 néző, vezeti: Ducsai József (Bornemissza Norbert, Varga Gábor)

Aqvital: Auerbach – Dulló, Alaxai, Vaskó, Baranyai – Kocsis D. (Gazdag), Magyar Zs., Kártik (Ominger) – Tamás N. (Torvund), Baracskai (Hornyák), Fejős (Janyickij). Vezetőedző: Tóth Balázs.

DVTK: Danilovics – Csirmaz, Szatmári Cs., Bárdos, Bokros (Farkas D.) – Bertus, Cseke (Viczián), Bényei (Radics) – Lukács D. (Papp M.), Eppel, Jurek (Illés). Vezetőedző: Kuznyecov Szergej

1. perc: Elkezdődött a mérkőzés, csapatunk tiszta fehérben, a vendégek pirosban léptek pályára.

3. perc: Bal oldali szöget után röviden mentettek a vendégvédők, Tamás Nándor a tizenegyespontról tisztán lőhetett, a labda az önfeláldozóan bevetődő Bárdos kipattant, Fejős 16 méterről kapásból a bal sarok mellé bombázott.

5. perc: Tamás Nándor kihasználva gyorsaságát megverte Bokrost a jobb szélen, remekül centerezett, a hosszún érkezett Baracskai, de fejese elakadt a védőkben.

7. perc: Ismét Tamás Nándor okozott fejtörést a DVTK védelem bal oldalának, beadását Baracskai védőjét megelőzve, előrevetődve a jobb sarok mellé fejelte.

10. perc: Kártik átadását követően Fejős fordult kapura a tizenhatos vonalán, ballal eltekert lövését vetődve fogta Danilovics a jobb saroknál.

15. perc: Először szabadult ki a nyomásból a Diósgyőr és azonnal meg is szerezte a vezetést! Lukács jobb oldali alapvonalról, Alaxai szorításában középre lőtte a labdát, mely ugyan elsuhant Eppelék előtt, ám a hosszún érkezett Jurek és éles szögből, 5 méterről a jobb sarokba lőtt, 0-1.

21. perc: Kártik jól vette át a labdát a tizenhatos bal sarkánál, azzal be is csapta Csirmazt, jobb lábas lövését azonban biztosan védte Danilovics.

29. perc: Jobb oldali beadás után középen nem tudtak tisztázni védőink, Szatmári Csaba pedig 10 méterről a jobb sarokba bombázott, 0-2.

44. perc: Baracskai jobb oldali szögletét Alaxai fejelte kapura a hosszún, Danilovics elsőre nem is tudta fogni, ám mielőtt Kocsis belepiszkálhatott volna, rávetődött a labdára.

49. perc: Mi maradt ki …? Tamás pontos felívelését Hornyák 16 méterről, a kapujából kimozduló Danilovics mellett a jobb sarok mellé helyezte.

57. perc: Lukács Dániel nagy lendülettel cselezte be magát a bal oldalról a tizenhatoson belülre, több lövőcsel után végül a tizenegyes pontról úgy lőtt a kapu közepébe, hogy a labda lelassult ugyan Auerbach Martinin, de a gólvonal mögé csorgott, 0-3.

64. perc: Hornyák kerül ziccerbe a jobbösszekötő helyén, de 8 méteres lövését Danilovics bravúrral szögletre tornázta.

Ezzel a mérkőzéssel megszakadt csapatunk hét meccsen keresztül tartó veretlenségi sorozata.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020