Az éllovas DVTK jön szerdán …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.november 8

Még ki se örülhettük magunkat a múlt vasárnapi, kozármislenyi győzelemnek, máris itt a következő forduló. Szerdán a 16. játéknap mérkőzéseivel folytatódik a másodosztályú pontvadászat, csapatunk pedig őszi legnehezebb hazai összecsapása előtt áll. A listavezető Diósgyőr ellen próbálja meg tovább nyújtani hét meccs óta tartó veretlenségi sorozatát. Mondhatnánk rangadó lesz Csákváron, hiszen az elmúlt fordulók két legjobb formába lendült csapata találkozik, de ez túl hízelgően hangzana számunkra, így maradjunk annyiban, hogy jó passzban lévő együttesünk megpróbálja megnehezíteni a bajnokesélyes dolgát.

– A kozármislenyi első félidő nem tetszett igazán – elevenítette fel a hétvégi találkozót vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – A szokásosnál “puhányabbak” voltunk, s bár nekünk is volt helyzetünk, a hazaiak vezető gólját követően szerencsénk is volt. A szünetben megbeszéltük a hibákat, rendeztük a sorokat. Gyorsan egyenlítettünk, s azt követően végig kézben tartva a találkozót, megérdemelten nyertünk.

A szerdai folytatás nehezebbnek ígérkezik …

– Attól függetlenül is, hogy az éllovast fogadjuk, a legnehezebb őszi hazai meccs vár ránk. A Diósgyőr olyan rutinos játékosokkal rendelkezik, akik egyetlen megmozdulásukkal, egymaguk képesek eldönteni mérkőzést. Különösen támadó szekciójuk emelkedik ki az osztályból. A válogatottban is megfordult Könyves Norbert, Eppel Márton vagy éppen az előző szezon NB II-es gólkirálya, Lukács Dániel semlegesítését csak maximális fegyelemmel és figyelemmel oldhatjuk meg.

A borsodi alakulattal két volt játékosunk is érkezik Csákvárra. Bokros Szilárd, illetve Csirmaz István nem is olyan régen még csapatunk erőssége volt. Ugyanakkor kérdéses, hogy Holdampf Gergőre számíthat-e Szergej Kuznyecov vezetőedző, lévén a védekező középpályás megsérült Szegeden, alig húsz perc játék után le kellett cserélni vasárnap.

Ami csapatunkat illeti, letelt Fejős Áron eltiltása, így visszatérhet a keretbe. Mivel nyolc nap alatt most három mérkőzés vár csapatunkra, nem lenne meglepő, ha szakmai stábunk rotálna a listavezető ellen, s olyan játékosoknak is bizalmat szavazna, akik kevesebb lehetőséget kaptak az elmúlt hetekben.

A szerdán 13 órakor kezdődő csákvári összecsapást Ducsai József vezeti, segítői Bornemissza Norbert és Varga Gábor lesznek.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020