Most kell nagyon észnél lenni …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.november 2

Hihetetlen forgatókönyv után 2-1-re nyert csapatunk a Mosonmagyaróvár elleni hétvégi bajnokin, s ezzel lépéselőnybe került a mezőny hátsó felével szemben. A nyolcadik helyen tanyázik a táblázaton, előnye 10 pont a kieső, hét az osztozós helyen állóval szemben.

– Most kell nagyon észnél lennünk – vélekedett már a folytatásra célozva vezetőedzőnk, Tóth Balázs. – Hat hete veretlenek vagyunk, négyszer nyertünk, kétszer döntetlenre végeztünk, de … De nem engedhetünk ki, mert pillanatok alatt ismét szorossá tehetjük a mezőnyt.

Amit elhullajtottunk Szombathelyen vagy Soroksáron, azt most visszahoztuk …

– Nem volt egyszerű szülés, az biztos. Ha 0-0-nál berúgjuk a tizenegyest, azért minden bizonnyal másként alakult volna a folytatás. Elkerülhető gólt kaptunk, de, hogy helyén van a szívünk bizonyítja, nem estünk össze a váratlan találattól és a középkezdés után azonnal egyenlítettünk. A győztes gólt pedig begyakorolt támadás végén szereztük. Kirillo máskor is adott kulcspasszt, Murka Beni pontosa beadására Hornyák Marci úgy érkezett, ahogy azt számtalanszor átbeszéltük. Az eredmény pedig önmagáért beszél.

Most egy hét alatt három bajnoki vár csapatunkra …

– Számunkra most a vasárnapi kilencven perc a legfontosabb, a többivel ráérünk utána foglalkozni.

A bajnokság 15. fordulójában Kozármislenyben lép pályára együttesünk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020