Ez történt a 11. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2022.október 10

Csapatunk nagyon fontos pontot szerzett a bajnokság tizenegyedik fordulójának mérkőzésén Dorogon, s ezzel továbbra is tapad a középmezőnyhöz, hátránya hatodik helyezetthez képest kettő(!) pont.

A Pécs vesztett állásból fordítva nyert a Soroksár ellen, s ezzel őrzi első helyét a táblázaton, Mivel az MTK csak döntetlenre végzett otthon az ET-val, leszorult a második helyről,ahova a Békéscsabán győztes Diósgyőr lépett fel. A Gyirmót zsinórban harmadik hazai meccsét veszítette el, ezúttal a Haladás vitte el a pontokat. A repülőrajtot vett Kazincbarcika megtorpant, egymás után negyedik meccsén nem tudott nyerni, mi több pont nélkül maradt otthon a Siófokkal szemben. A Mosonmagyaróvár meglepetésre győzött Szegeden, a Szentlőrinc pedig diadalmaskodott a Nyíregyháza ellen. A Tiszakécske a hajrában pontot mentett Ajkán, míg a Budafok negyedóra alatt eldöntötte a pontok sorsát a Kozármislennyel szemben.

Eredmények: Dorog-Aqvital FC Csákvár 1-1, Pécs-Soroksár 2-1, Békéscsaba-DVTK 1-2, MTK-ETO FC Győr 1-1, Gyirmót-Haladás 1-2, Szeged-Mosonmagyaróvár 0-1, Kazincbarcika-Siófok 2-3, Szentlőrinc-Nyíregyháza 2-1, Ajka-Tiszakécske 1-1, Budafok-Kozármisleny 3-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020