Helyzetjelentés …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.szeptember 26

Kéthetes szünet után vasárnap folytatódik a másodosztályú bajnokság. Csapatunkra az őszi idény legnehezebb mérkőzése vár, a listavezető MTK otthonában lép pályára.

Az elmúlt hetekben több játékosunk is hiányzott sérülés, betegség miatt. Hogy mikor számíthatunk rájuk, arról vezetőedzőnket faggattuk.

– A legrégebben Ominger Gergő hiányzik, ő még a nyári felkészülési időszakban szenvedett fáradásos lábközépcsont-törést – kezdte válaszát Tóth Balázs. – Ma már futballcipőben, könnyített edzésmunkát végez, felépülése a várakozásoknak megfelelően halad. Hornyák Marcell teljes intenzítással edz, neki már “csak” a lemaradását kell ledolgozni. Kártik Bálint óvatosan bekapcsolódott a közös munkába, reményeink szerint két hét múlva bevethető állapotban lesz. Janyickij Kirilo meggyógyult betegségéből, ő is a kerettel együtt végzi a gyakorlást.

Míg szeptemberben a válogatott Nemzetek Ligája, illetve a MOL Magyar Kupa fordulója miatt mindössze kettő bajnokin léptek pályára az NB II-es együttesek, októberben hat találkozó vár a csapatokra.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020