Ma mi is nekikezdünk …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.június 20

A rövid nyári szabadság végeztével ma délután játékosaink is megkezdik a felkészülést 2022-23-as másodosztályú bajnokságra. Ahogy azt már megszokhattuk, fiókcsapatról lévén szó, egyelőre még több a bizonytalanság keretünk összetételét illetően, hiszen több fiatal is kölcsönben szerepelt csapatunkban a Puskás Akadémiáról. Van közöttük olyan, aki visszatér Felcsútra, lesz olyan, aki továbbra is velünk készül, s olyan is akad, aki új klubban folytatja pályafutását.

Az biztos, a ma 16 órakor kezdődő első gyakorláson már nem lesz itt a ZTE-hez szerződött Mim Gergely, a kölcsönszerződése lejárta után Mezőkövesdre visszatérő Torvund Alexander és Derekas Zoltán, valamint Makrai Gábor, illetve Hosszú Zétény, míg Molnár Rajmund és Auerbach Martin a Puskás Akadémia első keretével kezdte meg a felkészülést.

Szakmai stábunk – Tóth Balázs vezetőedző, Bodor Boldizsár asszisztensedző, Hegedűs Ferenc kapusedző, Bajor Richárd erőnléti edző – hétfőn, kedden és csütörtökön egy, szerdán és pénteken két edzéssel indítja a felkészülést.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020