Nagy Zsolt, alias Joe

Szerzo:
Feltoltve: 2022.június 15

A magyar labdarúgó válogatott tegnap este, Nemzetek Ligája mérkőzésen történelmi, 4-0-ás győzelmet aratott Wolverhamptonban Anglia ellen. A háromoroszlános gárda közel száz éve nem szenvedett úgy négygólos vereséget, hogy nem talált a kapuba. Most megtette, ráadásul hazai környezetben.

A Marco Rossi dirigálta magyar válogatottnak tagja volt az egykori csákvári kedvenc, Nagy Zsolt is. Mi több, végig játszotta a találkozót, és parádés gólt is szerzett a második félidő közepén. A szurkolók által csak Joe-ként emlegetett szélső hosszú sérüléséből felépülve 2017. szeptember 2-án, a Siófok ellen (2-2) öltötte először magára magára az Aqvital FC mezét, hogy huszonkilenc lejátszott bajnoki és 14 gól után – az utolsó meccsén duplájával győztük le a ZTE-t – 2018 telén búcsút intsen csapatunknak és visszatérjen a Puskás Akadémiához.

Klubunk valamennyi alkalmazottja, valamint szurkolóink nevében is szívből gratulálunk Nagy Zsoltnak és az egész magyar labdarúgó válogatottnak az elmúlt napok parádés teljesítményéhez, a tegnapi történelmi sikerhez!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020