Két játékos érkezett, kettő távozott

Szerzo:
Feltoltve: 2022.február 10

Az elmúlt napokban felgyorsultak az események csapatunk háza táján, már ami az igazolásokat, illetve keret-kialakítást illeti. Két új játékos érkezett, kettő pedig távozott klubunktól.

Bencze Márk a nyáron szerződött Csákvárra, ám nem tudott meghatározó játékossá válni. Így mivel kedvező ajánlatot kapott Szegedről, a több játék reményében elfogadta a Tisza-partiak invitálását, klubunk pedig nem gördített akadályt távozása elé. A támadó Murai Márk szintén júliusban érkezett az Aqvitalhoz, de nem sikerült beverekedni magát a kezdőbe, kevés játékpercet töltött a pályán, ezért kérte szerződése felbontását. Bencze Márknak és Murai Márknak további pályafutásához sok sikert kívánunk.

Már egy ideje tárgyalásban álltunk két, erősítésként kiszemelt játékossal, s kedden végre aláírás került szerződésükre. A Ferencvárosban nevelkedő, majd négy évet Soroksáron, az NB II-ben lehúzó, 23 éves Derekas Zoltánt a Mezőkövesd adta kölcsön a szezon végéig klubunknak. A több poszton is bevethető, kőkemény fiatal a Paks elleni szerdai kupameccsen már be is mutatkozott csapatunkban.

A 25 éves Makrai Gábort nem kell bemutatni  a csákvári szurkolóknak, hiszen a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként a 2015-16-os idényben 24 bajnokin 15(!) gólt szerzett színeinkben. Nem véletlen, hogy szemet vetett rá a Diósgyőr. Közel öt évi borsodi szereplés után most a DVTK-tól tért vissza az Aqvitalhoz. Egy közös edzéssel a háta mögött tegnap már be is mutatkozott csapatunkban.

Derekas Zoltán és Makrai Gábor csákvári szerepléséhez szurkolóink nevében is sok sikert kívánunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020