Több poszton is bevethető fiatal érkezett

Szerzo:
Feltoltve: 2022.február 3

Az NB I-ben szereplő Mezőkövesd együttese a szezon végéig kölcsönadta klubunknak fiatalját, Derekas Zoltánt. A több poszton bevethető játékos már be is kapcsolódott a Mónos Tamás irányította munkába.

A 23 esztendős Derekas Zoltán a Ferencvárosban nevelkedett, végig járt az összes korosztályos együttest, és már 17 esztendős korában bemutatkozott a zöld-fehérek NB III-ban szereplő második csapatában. 2017 nyarán aztán a Fradi kölcsönadta a Lipcsei Péter dirigálta másodosztályú Soroksárnak, ahol négy éven keresztül meghatározó tagja volt a gárdának. Fiatal kora ellenére több, mint száz NB II-es meccs van a háta mögött. A nagy munkabírású, védekezni és támadni is tudó középpályás játékára nem véletlenül figyelt fel az NB I-es Mezőkövesd és 2021 nyarán hosszú távú szerződést kötött vele. Nem is kellett sokat várni élvonalbeli bemutatkozására, augusztus 14-én, éppen a Groupama Arénában – Cseri Tamást váltva – esett át a tűzkeresztségen. Az őszi idényben öt NB I-es és két Magyar Kupa-meccsen lépett pályára kövesdi színekben. Hogy ez a szám nem lett nagyobb sérülés és betegség rovására írható.

Most a több játék reményében fél évre kölcsönbe érkezett klubunkhoz. Derekas Zoltán csákvári szerepléséhez sok sikert kívánunk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020