Közel a visszatérés …

Szerzo:
Feltoltve: 2022.január 19

Mikor november 21-én, a Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzés második félidejében megsérült, és a térdét fájlalva cserét kért Mészáros Dávid, nagy volt a riadalom csapatunk háza táján. Az elsődleges orvosi vizsgálatok vizsgálatok ugyanis nem zárták ki annak lehetőségét, hogy hosszú hónapokra elveszítjük 25 éves védekező középpályásunkat.

– Részleges oldalszalag-szakadás lett a végső diagnózis – tudtuk meg a csapatunkat immár hatodik éve erősítő Mészitől. – Szerencsére a hagyományos gyógymód hatott, így megúsztam a műtétet, s múlt hétfőn a csapattól ugyan külön, de munkába állhattam. A tervek szerint a jövő héten bekapcsolódhatok a közös munkába. Ha az első két tavaszi fordulót ki is kell hagynom, bízom benne, hogy a Paks elleni MOL Magyar  Kupa-meccsen már ott lehetek a keretben.

Baracskai Roland után tehát egy újabb sérültünk toporog a visszatérés kapujában, s remélhetően Mészáros Dávidot is hamarosan köszönthetjük a pályán. Így már csak egy maródink van: a sarok műtéten átesett Baranyai Ádám esetében viszont még mindig megjósolhatatlan, mikor kapcsolódhat be a keret munkájába.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020