Gyirmót II-Aqvital FC Csákvár 2-4 (1-2)

Szerzo:
Feltoltve: 2022.január 8

Csapatunk ma délidőben lejátszotta idei első felkészülési mérkőzését. Vendéglátónk az NB I-ben 11. helyen tanyázó Gyirmót vegyescsapata volt. A zömében a második keret játékosait felvonultató hazaiak soraiban azért helyet kapott több, ősszel az élvonbalban szerepelt játékos, mint például Simon András vagy Mayer Ádám is.

A hétfőn érkezett Tamás Nándort azonnal a kezdőbe jelölte Mónos Tamás a délelőtti meccsen, ugyanakkor több őszi kerettag (Takács, Murai, Major, Bencze) felmentést kapott a találkozóról. Molnár Rajmund és Auerbach Martin a Puskás Akadémiával Spanyolországban edzőtáborozik, míg Mészáros Dávid sérülés, Torvund Alexander betegség miatt volt kénytelen kihagyni a győri mérkőzést.

Gyirmót II-Aqvital FC Csákvár 2-4 (1-2)

Győr, Alcufer-stadion, műfüves-pálya

Aqvital: Zeleizi – Hosszú, Vaskó, Koval, Körmendi – Magyar Zs., Ominger G. – Tamás, Mim, Kalmár B. – Kártik. Vezetőedző: Mónos Tamás.

II. félidőben pályára lépett: Papp Zs. (kapus), Dulló, László, Bakos, Kun, Vidnyánszky

15. perc: Magyar Zsolt egy csel után 20 méterről kapurav lőtt, jól helyezett labdáját nem tudta hárítani a hazaiak kapusa, 0-1.

33. perc: Mayer Ádám kapott remek átadást Ominger Bencétől, majd egy szép mozdulattal Zelizi fölött a léc alá emelt, 1-1.

45. perc: Kártik Bálint 14 méterről, leheletfinom mozdulattal átemelte a labdát Kecskés felett, a labda pedig a hálóban landolt, 1-2.

58. perc: Körmendi bal oldali alapvonalról belőtt labdájára remekül érkezett a hosszún Mim Gergely és 5 méterről nem hibázta el a ziccert, 1-3.

80. perc: Kalmár Benedek öt méterről a hálóba helyezte a labdát, 1-4.

85. perc: A hazaiak együttesnek a hajrában sikerült szépíteni, Domján 18 méterről a léc alá lőtt, 2-4.

Csapatunk legközelebb szerdán, Kaposváron lép pályára.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020