Kikaptunk, de nem okoztunk csalódást

Szerzo:
Feltoltve: 2021.december 14

A másodosztályú bajnokság hét végi, idei utolsó fordulójában a feljutás toronymagas esélyesének tartott Diósgyőr otthonában lépett pályára csapatunk. És bár 3-2-es vereséget szenvedtünk, nem okoztunk csalódást.

– Mi mindenhol pontért, pontokért lépünk pályára, sehol sem adjuk fel előre a meccset – kezdte a meccs utáni értékelését vezetőedzőnk, Mónos Tamás. – Most is tiszteltük ugyan a Diósgyőrt, de futballozni akartunk, gólokat akartunk szerezni. Úgy gondolom, elképzelésünk működött, letámadásunkkal, feltolt védekezésünkkel okoztunk fejfájást vendéglátónknak. Nem adtuk olcsón a bőrünket, s ha egy kicsit higgadtabbak, vagy éppen rutinosabbak vagyunk, meglepetést szerezhettünk volna. Sokat kaptam vissza a meccsen abból, amit korábban gyakoroltunk az edzéseken, nekünk ezen az úton kell tovább mennünk.

Arról Mónos Tamás már szerényen hallgatott, hogy rajtunk kívül csupán az akkor még listavezető, veretlen Nyíregyháza tudott két gólt szerezni Diósgyőrben – de a szabolcsiak négyet kaptak cserébe -, a Vasas, a Kecskemét és a III. Kerület egyszer-egyszer vette be csupán a borsodiak kapuját, míg a Pécs, a Dorog, a Haladás, a Budaörs és az Ajka egyszer sem talált be Póser hálójába. Sőt, a DVTK szeptember 29. óta egyetlen gólt sem kapott hazai környezetben. Vasárnap Takács Tamás révén mi kétszer is beköszöntünk. Kár, hogy ezért nem járt pont, talán rá is szolgáltunk volna …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020