Budaörs után, a Soroksár előtt

Szerzo:
Feltoltve: 2021.november 26

A hét végén a 18 forduló összecsapásaival folytatódik a másodosztályú labdarúgó bajnokság. Csapatunk vasárnap 17 órakor a Soroksár együttesét fogadja a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

– Egy mondat erejéig még visszatérnék a szerdai összecsapásra – kezdte hétvégi beharangozóját Mónos Tamás. – Kemény, agresszív meccset játszottunk a Budaörssel, minden négyzetméterért meg kellett küzdenünk. A mérkőzés képe és a helyzetek alapján talán közelebb is álltunk a győzelemhez, bár a mezőnyben többet volt a labda a hazaiaknál.

Való igaz, teljesen kiegyenlített találkozót vívtunk a “szomszéddal”, s a döntetlen reális, de … De a találkozó hajrájában, egy végsőkig kijátszott támadás végén Murai Márk lábában volt a három pontot érő gól. Támadónk nem is csinálta rosszul, hiszen nagyon okosan nem nagy gólt akart rúgni 11 méterről, hanem a tehetetlenül vetődő kapus fölött a léc alá lőtt, ám a bal felső saroknál hárított a felső léc.

Vasárnap ismét hasonló mérkőzésre számíthatunk, mint amilyen volt a Budaörs elleni. A Lipcsei Péter dirigálta Soroksár technikás játékosainak köszönhetően játssza a futballt, s ezt szerdán, a Diósgyőr ellen is bebizonyította. A feljutásra pályázó borsodiak vért izzadtak az egy pontért a Haraszti úton.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020