Nekem Csákvár a szívem csücske …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.november 17

Torvund Alexander mellett akad a keretünkben még egy játékos, aki az elmúlt esztendőt hétvégi vendégünk, a Szentlőrinc együttesében töltötte. Dulló Martin hat évi csákvári szereplés után 2019 nyarán távozott klubunktól, majd 2021 júliusában visszatért az Aqvital FC-hez.

– Nagyon jól éreztem magam tavaly Szentlőrincen és úgy gondolom, hogy elégedettek is voltak velem a baranyai klubnál, hiszen komolyan marasztaltak, ám felhívott az Aqvital elnöke, Nagy Sanyi bácsi, s ezzel el is dőlt a sorsom – felelte érdeklődésünkre Dulló Martin. – Nem tagadom, nekem a szívem csücske Csákvár, így minden különösebb gondolkodás vagy hezitálás nélkül azonnal igent mondtam az invitálásra. A játékommal szeretném meghálálni, hogy ismét az Aqvitalt erősíthetem.

Az elmúlt szezon meglepetés-csapata Szentlőrinc volt. Miben rejlett az ereje?

– Hasonlóan kis klub a Lőrinc is, mint a Csákvár, így elsősorban közösségének erejében bízhatott. Nagyon jó társaság jött össze, melynek kispadjáról egy olyan edző irányított, aki éjjel-nappal a klub sikeréért dolgozott. Szabadidejében is folyamatosan az ellenfeleket nézte, elemzett, s ezt a fanatizmust teljesen átragasztotta a csapatra is. Egységes, masszív gárda volt és azt hiszem most is az a Szentlőrinc. Agresszív játékával mindenki dolgát megnehezíti az NB II-ben. Kellemetlen ellenfél, mely ugyanakkor nem bunkerfocit játszik, hanem megpróbál futballozni. A maximumot kell nyújtanunk vasárnap, ha sikeresek akarunk lenni.

A Szentlőrinc elleni bajnoki mérkőzés november 21-én, vasárnap 17 órakor kezdődik a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020