Mese nincs, nyerni kell!

Szerzo:
Feltoltve: 2021.október 1

A hét végén a tizenegyedik fordulót rendezik meg a másodosztályú bajnokságban. Csapatunk egy mérkőzéssel kevesebbet játszva riválisainál, jelenleg a kiesést jelentő 18. helyen tanyázik. Azonos pontszámmal vasárnapi vendéglátónkkal, a III. kerületi TVE együttesével.

– Most mit lehet mondani egy ilyen meccs után – kérdezett vissza a szerdai, Békéscsaba elleni 1-2 után vezetőedzőnk, Mónos Tamás. – Már az első félidőben el kellett volna döntenünk a mérkőzést. Nem tettük, a kihagyott helyzetek pedig megbosszulták magukat.

Négy olyan találkozón vagyunk túl egymás után, melyeken akár mind a 12 pontot begyűjthettük volna. Pécsett 1-1-nél négyszer vezettük az utolsó percekben a kapusra a labdát. Valamennyit elhibáztuk, s a 94. percben kapott góllal kikaptunk. Három helyet egy pontot sem szereztünk. A Győri ETO a 83. percben egyenlített Csákváron, kettőt pontot kivéve ezzel a zsebünkből. Nyíregyházán a hajrában Murai Márk került ziccerbe, de az ötösről nem tudott a kapuba találni, majd a 93. percben Molnár Rajmund közeli fejese kerülte el az üresen tátongó jobb sarkot, így maradt az 1-1. Legutóbb szerdán, a Békéscsaba ellen hiába fociztuk le az első félidőben a lila-fehéreket, csak egy gólt szereztünk, s a szünet után egy megpattanó lövéssel egyenlítettek a viharsarkiak. Ettől pedig kétségbeestünk, s ezt kihasználva megfordította az eredményt vendégünk. Hiába lett volna esélyünk többször is az egyenlítésre, még az ötösről sem tudtuk a hálóba passzírozni a labdát a tehetetlen Czinanó kapus mellett.

Tisztában vagyunk vele, mindez magyarázkodás, hiszen a futballpályán nincs ha, meg amennyiben … Csak és kizárólag a gólok számítanak. Na ebben kell vasárnap mindenképpen felül múlnunk az óbudaiakat, különben tényleg komoly bajba kerülhetünk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020