Ez történt a 10. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2021.szeptember 30

Csapatunk tegnap este fájó vereséget szenvedett a Békéscsabától egy olyan meccsen, melyet mindenképpen meg kellett volna nyernünk, hogy elmozduljunk a veszélyzónából.

A tizedik fordulóban több meglepetés is született. A Szentlőrinc továbbra is őrzi veretlenségét, ezúttal a listavezető Haladástól vett el pontot. Az újonc Kecskemét a Pécs legyőzésével egy pontra felzárkózott az éllovas mögé. A Vasas magabiztosan verte a Nyíregyházát, ám a Diósgyőr hazai környezetben nem boldogult a III. Kerület együttesével. A Szeged zsinórban harmadik győzelmét aratta, míg a Budafok egymás után harmadik meccsén maradt pont nélkül. A Siófok nagyon magabiztosan verte az ETO-t, a Budaörs pedig a sereghajtó Tiszakécskét. A Soroksár Csernik Kornél első perces súlyos sérülését követően otthon kapott ki a Dorog gárdájától.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 1-2, Szentlőrinc-Haladás 0-0, Kecskemét-Pécs 1-0, Vasas-Nyíregyháza 2-0, DVTK -III. Kerület 1-1, Ajka-Szeged 0-1, Szolnoki MÁV-Budafok 1-0, Siófok-Győri ETO 4-1, Soroksár-Dorog 1-2, Budaörs-Tiszakécske 3-0.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020