Baracskai kidőlt, Bencze meggyógyult

Szerzo:
Feltoltve: 2021.szeptember 21

A hét végi Mol Magyar Kupa-meccs, illetve az azt követő sorsolás miatt kerestük vezetőedzőnket, ám sok egyéb is szóba került beszélgetésünk során.

– Igazából magabiztosan jutottunk tovább, hiszen már a második percben megszereztük a vezetést és a hazaiak nem jelentettek veszélyt kapunkra, de sokáig 1-0 volt az állás, márpedig az egy gól nem előny – vélekedett a Monor elleni 3-0-ás győzelemről Mónos Tamás. – Ugyanakkor örömteli, hogy olyan játékosoknak is tudtam hosszabb, rövidebb időt adni, akik komoly sérülés vagy lemaradás miatt most térnek vissza. Egyértelműen látszott, hogy Kártik Bálintnál jó helyen van a labda, Molnár Rajmund alig lépett pályára, máris gólt szerzett, Körmendi Kevin végig tolta a kilencven percet, miként Ominger Gergő vagy Magyar Zsolt is egyre jobb formába lendül.

Sajnos a továbbjutás vezéráldozattal is járt …

– Baracskai Rolandnak a kupameccs első perceiben elvitték a térdét, nem is tudta folytatni a játékot. Az elsődleges vizsgálatok szerint térdszalag-húzódást szenvedett, rá biztos nem számíthatok a hétvégén. Ami viszont jó hír, hogy Bencze Márk meggyógyult és bekapcsolódott a közös munkába.

A kupaforduló után azonnal meg is ejtette az MLSZ a negyedik forduló sorsolását …

– Ha a sorsolás előtt megkérdeznek, hogy kit szeretnék ellenfélként, a Pécsre szavazok. Félreértés ne essék, nem azért, mert lebecsülöm a baranyaiakat, hanem mert olyan fájó emlékkel jöttünk haza két hete a PMFC elleni bajnokiról, mely egy mélyütéssel ért fel és ma is kísért. Annyi ziccerünk volt, hogy simán kellett volna nyernünk, ehelyett a 94. percben kapott góllal vereséget szenvedtünk, s a három pont helyett egyet sem szereztünk. Örülök, hogy nem kell tavaszig várni, míg ismét találkozunk a piros-feketékkel.

Csapatunk a hét végén Balmazújvárosban lép pályára bajnoki mérkőzésen a Nyíregyháza ellen.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020