Ismét bajnoki ritmusban

Szerzo:
Feltoltve: 2021.szeptember 6

A bajnoki szünet alatt a múlt héten más ritmusban készült csapatunk, mint az szezon közben megszokott. A hétvégén viszont már újra tétmeccsen, pontokért lépnek pályára az NB II-es együttesek, így játékosaink számára is visszatér az élet a rendes kerékvágásba.

– Pénteken egy kimondottan hasznos felkészülési meccset játszottunk a Soroksár ellen – felelte érdeklődésünkre vezetőedzőnk, Mónos Tamás. – Hosszú kihagyás után pályára lépő játékosaink is kipróbálhatták magukat, hol is tartanak a visszatérés felé vezető úton. Szerencsére egyiküknek sem volt panasza a meccs után, így reménykedhetünk, hogy hamarosan tétmeccsen is számolhatok velük. A keret tagjai közül most már csak Baranyai Ádám hiányzik, ő talán októberben térhet vissza.

Vasárnap a Baranyai megyeszékhelyen lesz jelenésünk …

– A heti programot a bajnoki ritmusnak megfelelően alakítottuk ki, annyi módosítással, hogy már szombaton este elutazunk Pécsre. Bár utolsó három meccsünkön csak egy pontot szereztünk, továbbra is bátor játékot várok csapatomtól, függetlenül attól, hogy itthon vagy idegenben lépünk pályára. Ezt a taktikát próbáljuk meg minél jobban elsajátítani az edzéseken.

Csapatunk Pécs elleni vasárnapi találkozója 17 órakor kezdődik a PMFC-stadionban.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020