Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 3-0 (0-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2021.július 17

Egy héttel a Telki Edzőközpontban lejátszott felkészülési mérkőzés után – akkor 0-1-es félidő után 2-1-re nyertek a viharsarkiak – szombaton délután ismét az NB II-es lila-fehér gárda ellen lépett pályára csapatunk.

Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba 3-0 (0-0)

Csákvár, 100 néző

Aqvital: Auerbach – Csirmaz, Tányéros, Dulló, László – Torvund, Mészáros D., Bakos, Kalmár B. – Murai, Takács T. Vezetőedző: Mónos Tamás.

A II. félidőben pályára lépett: Zelizi (kapus), Vaskó, Koch, Major G., Sejben, Ominger, Posztobányi, Vörös, Bencze, Gruber, Kun.

Békéscsaba: Krnács – Farkas, Bora, Fazekas, Nagy S. – Horváth P., Hodonicki, Varga Sz. – Gránicz, Lukács, Máris. Vezetőedző: Preisinger Sándor.

A II. félidőben pályára lépett: Winter (kapus), Sipos, Borbély, Puskás, Paudits, Ilyés, Kovács Á.

Gólszerzők: Grúber, Ominger, Sejben

A mai találkozón több meglepetés is érte szurkolóinkat. Egyrészt ismét pályára lépett színeinkben a felkészülést mindezidáig a Puskás Akadémiával végző Major Gergő és Posztobányi Patrik, valamint bemutatkozott együttesünkben a napokban érkezett Bencze Márk. Sőt, az az Ominger Gergő is sárga-kék szerelést öltött, aki a koperációs szerződésnek köszönhetően ősszel akár csapatunkat is erősítheti. Ugyanakkor a békéscsabai együttessel egy volt játékosunk is visszatért egy délután erejéig Csákvárra, Paudits Patrik nem is olyan régen még az Aqvital FC tagja volt.

Csapatunk az egész mérkőzés folyamán fölényben játszott, góljaink mellett több ígéretes helyzetet is kidolgoztunk, miközben a vendégeknek igazából egyetlen komoly helyzete volt.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020