Már nagyon aktuális volt …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.július 7

Az elmúlt években többször is megtapasztalhattuk, megtapasztalhatták azon ellenfeleink, akik Csákvárra látogattak bajnoki mérkőzésre, hogy “különleges” klíma uralkodik sporttelepünkön. Ha esik az eső, akkor egyszerűen nem tud csak szimplán cseperegni, olyan, mintha dézsából öntenék. Ha fúj a szél, nem csak lengedeznek a fák, hanem szinte orkán ereje van, még a csapadék is vízszintesen esik olyankor. A nyári forróság pedig beton keménységűvé változtatja centerpályánkat.

– Nagyon itt volt az ideje, hogy belekezdjünk a játéktér teljes felújításába – felelte honlapunk érdeklődésére klubunk elnöke, Nagy Sándor. – Amint vége volt május közepén az idénynek, azonnal hozzáfogtunk a munkálatokhoz.

pálya1Mit takar, hogy “a játéktér teljes felújítása”?

– Felszedtük a régi gyepszőnyeget és teljes talajcserét végeztünk. Felújítottuk a a vízelvezető rendszert, illetve éppen most zajlik a talajfűtés kialakítása. Erre pedig egy vadonatúj gyepszőnyeg kerül.

Mikorra várható, hogy ismét birtokba veheti a centerpályát csapatunk?

– A tervek szerint július végére befejeződnek a munkálatok, attól kezdve kell még 2-3 hét, mire annyira megerősödik a gyep, hogy visszatérhessünk rá. Mivel a bajnokság augusztus elsején kezdődik, az biztos, hogy az első néhány hazai meccsünket nem tudjuk Csákváron rendezni. Hogy felcseréljük a pályaválasztói jogot aktuális ellenfelünkkel, vagy albérletbe költözünk, hamarosan kiderül.

A bajnokság nyitófordulójában a Diósgyőr gárdáját fogadja csapatunk.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020