Három meccsen két gólt kapott az NB I-ben

Szerzo:
Feltoltve: 2021.június 18

Már csak egy hétvégén keresztül élvezhetik a nyári szabadságot szakvezetőink, játékosaink, aztán hétfőn megkezdik a felkészülést a 2021-22-es bajnoki idényre.

– A háttérben gőzerővel zajlanak a tárgyalások az új keret kialakítása érdekében, s ebből már én sem maradhattam ki – felelte honlapunk érdeklődésére csapatunk új vezetőedző, Mónos Tamás. – Mára például eldőlt, hogy a Puskás Akadémiához szerződött kapus, Markek Tamás helyére a 2002-es születésű Auerbach Martin érkezik Csákvárra.

A hórihorgas cerberus Tatabányán lett először igazolt játékos, ám a 2014-15-ös szezonban már a Puskás Akadémia korosztályos csapatának hálóját őrizte. Végig járta a ranglétrát, U14, U15, U16, U17, U19, NB III, majd tavaly szeptember 4-én bemutatkozott az NB I-ben is.  Előtte azonban már a nemzetközi porondon, az Európa Liga-selejtezőjében, a svéd Hammarby ellen is megmutathatta magát. Összesen három meccsen védett az élvonalban s mindhárom meccsen nyert az Akadémia: a Kisvárda (0-3), illetve Budafok (5-0) ellen még gólt sem kapott, az Újpest ellen pedig 3-2-re diadalmaskodott a Puskás. Martin tagja az U19, illetve a Gera Zoltán dirigálta U21-es válogatott keretnek.

Auerbach Martin csákvári szerepléséhez sok sikert kívánunk!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020