Immár teljes a szakmai stáb …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.június 15

Egy héttel a felkészülés megkezdése előtt teljessé vált szakmai stábunk. Mónos Tamás vezetőedző, Burányi Tamás pályaedző és Nagy Gábor kapusedző után klubunk elnöke, Nagy Sándor megegyezett a kiszemelt új erőnléti edzővel is. Ezek szerint Bajor Richárd lesz az új stáb negyedik tagja.

A 26 éves szakember a Puskás Akadémiáról érkezett Csákvárra, az elmúlt szezonban az NB III-ban szereplő második csapat felkészítésében vállalt szerepet. A jászberényi illetőségű Bajor Richárd nagyon fiatalon elkötelezte magát az erőnléti edzők cseppet sem könnyű munkája mellett, 2016-ban pedig már a Vasas Kubala Akadémia kötelékébe tartozott. Két esztendő elteltével búcsút intett Angyalföldnek és Felcsútra “igazolt”, ahol előbb az U19, majd az NB III-as gárda szakmai stábjához tartozott.

Elérkezett az idő az újabb előrelépésre?

– Igen, én is úgy érzem, hogy ez megint egy magasabb szint – felelte érdeklődésünkre Bajor Richárd. – Angyalföldön a 14-15 évesekkel kezdtem, majd jött a következő korosztály. A Puskás Akadémián az utolsó éves ifistákkal dolgoztam először, az elmúlt szezonban pedig az NB III-as együttes erőnléti felkészítéséért feleltem. Úgy gondolom, nem csak az utánpótlás korú játékosoknak kell végig venni a szükséges lépcsőfokokat, hanem a szakembereknek is. Nekem most az NB II jelenti a következő állomást.

Hétfőn kezdődik csapatunk számára a felkészülés …

– … alig várom már. Nyilván sok ismerős arccal találkozok az öltözőben, de ez megkönnyítheti az én munkám is. Az első napokban elvégezzük az ilyenkor szinte kötelező felméréseket, s azok kiértékelése után döntünk a személyre szabott feladatokról.

A 2021-22-es másodosztályú bajnokság augusztus elsején kezdődik.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020