Hosszabbítottak …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.június 9

Újabb két játékossal sikerült megállapodnia klubunk elnökének.

– Az elmúlt szezonban több alkalommal is csapatkapitányként vezette ki együttesünket a pályára Baracskai Roland, akinek a napokban lejár a szerződése. Szerettük volna megtartani, s tárgyalásaink végeztével újabb két évre kötelezte el magát az Aqvitalhoz – tájékoztatta honlapunkat Nagy Sándor. – Rajta kívül a kapus Zelizi Patrik is elfogadta hosszabbítási ajánlatunkat, a következő szezonban is csapatunkat erősíti.

A 29 éves Baracskai Roland 2019 januárjában szerződött Csákvárra, azóta 71 bajnoki meccsen 14 gólt szerzett színeinkben. Az NB II-es gólszerzőink örökranglistáján ezzel Nagy Zsolttal és Gajdos Zsolttal holtversenyben a hetedik legeredményesebb játékosunk.

A 23 éves Zelizi Patrik saját nevelésű játékosunk, 11 éves korában írta alá első igazolását klubunkkal. Végigjárta korosztályos csapatainkat, majd 2015-16-os évadban a Videoton II. gárdájának hálóját őrizte. Ezt követően Veszprémben, Iváncsán, majd két éven keresztül az NB III-as Bicske együtteseiben szerzett felnőtt rutint. Tavaly nyáron tért vissza Csákvárra, Markek Tamás mögött végig a keret tagja volt. Két kupameccsen – a Budaörs elleni 3-1, illetve a Pakssal szembeni 2-3 alkalmával – illetve egy bajnokin állt a gólvonal előtt.

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020