Megvan az első új szerzeményünk …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.június 3

Egy nappal azok után, hogy bejelentettük, Mónos Tamás személyében új vezetőedző irányításával kezdi meg június 21-én a felkészülést csapatunk a 2021-22-es másodosztályú bajnoki idényre, újabb érkezőről számolhatunk be.

Daru Bence Szegedre igazolása után egyértelmű volt a helyzet, szükségünk van egy erős felépítésű, jól fejelő támadóra. Nos a jelek szerint gyorsan megtaláltuk a számunkra ideális jelöltet.

– Ma kétéves szerződést kötöttünk a 24 éves, 187 centiméter magas Murai Márkkal, aki az elmúlt szezonban az NB III Keleti csoportjában ezüstérmet szerzett BVSC színeiben, 37 meccsen 29 gólt szerzett – tudta meg honlapunk klubunk elnökétől, Nagy Sándortól.

Murai Márk nem ismeretlen a hazai labdarúgást ismerő szurkolók körében. A 11 éves korától a Ferencvárosban nevelkedő támadó még nem volt 18 esztendős, amikor Kaposvári Rákóczi együttesében bemutatkozott az NB I-ben. Ezt követően megfordult a ZTE, illetve a Dunaújváros együttesében, majd Angliában, illetve Németországba légióskodott. Hazatérését követően Mezőkövesden, Kazincbarcikán és Vácott szerepelt mielőtt a BVSC-hez szerződött. A fővárosi vasutasok gárdájában az elmúlt két szezonban 52 bajnoki mérkőzésen lépett pályára és 45 gólt szerzett.

Isten hozott Márk Csákváron!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020