Szolnokon zárjuk a szezont

Szerzo:
Feltoltve: 2021.május 14

Vasárnap délután a 38. forduló összecsapásaival befejeződik a 2020-21-es másodosztályú bajnokság. Csapatunk Szolnokon, a MÁV ellen búcsúzik az idei pontvadászattól.

Az immár tét nélküli találkozón vélhetően utolsó alkalommal lép pályára ezen összetételű keretünk. Több játékosunk kölcsönadási ideje lejár a szezon végén, néhány fiatalunk visszatér a Puskás Akadémiához, míg mások sorsa egyelőre kérdéses.

A Tisza-parti találkozón már ott lehet a pályán az eltiltását letöltő Albert István, ugyanakkor sérülés miatt véget ért az idény Baranyai Ádám és Magyar Zsolt számára. A kék-fehéreknél eltiltás miatt senkit nem kell nélkülöznie Csábi József vezetőedzőnek.

A Szolnok jelenleg a 10. helyen áll, de az eredmények kedvező alakulása esetén akár a hetedik helyre is feltornázhatja magát.

Ősszel, hazai pályán úgy végeztünk 2-2-es döntetlenre vasárnapi vendéglátónkkal, hogy kétgólos hátrányból felállva, az utolsó percben egyenlített Baracskai Roland.

A Tiszaligeti-stadionban vasárnap 17.30-kor kezdődő összecsapást Ducsai József vezeti, segítői Varga Gábor és Belicza Bence lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020