Máris itt a következő forduló

Szerzo:
Feltoltve: 2021.április 6

Hétközi fordulót rendeznek szerdán a másodosztályú bajnokságban. Csapatunk a Békéscsaba vendége lesz. A 18 órakor kezdődő találkozót Takács János vezeti, segítői Horváth Róbert és Punyi Gyula lesznek.

Még csak két napja, hogy csapatunk 29 fordulót követően végre elmozdult a kieső helyről, s jelenleg 16. helyezettként várhatja a soron következő bajnoki összecsapást. A Kazincbarcika elleni 4-1-es győzelemről védelmünk oszlopa, Vaskó Tamás osztotta meg honlapunkkal véleményét, melyet az alábbi linkre kattintva tekinthetnek meg:

https://youtu.be/av3g9ajkV9A

A hétvégi győzelem ellenére még nem lélegezhetünk fel, hiszen roppant szoros a mezőny hátsó fele. Mögöttünk három együttes is (Siófok, Kazincbarcika, Szentlőrinc) csupán egy ponttal gyűjtött kevesebbet. Igaz, az előttünk álló Kaposvárnak is csak kettővel, a Dorognak hárommal, de a Szegednek is csak öttel van több pontja, mint nekünk. Éppen ezért  minden egyes mérkőzés felér egy “élet-halál” harccal, minden egyes pontnak különös jelentősége lehet.

Ilyen lesz a holnapi, viharsarki találkozó is. A Békéscsaba ugyan tisztes távolból figyelheti a kiesés elleni küzdelmet, de 9 pontos előnye könnyen el is olvadhat. A lila-fehérek érdekes módon az idei bajnokságban otthon szerepelnek gyengébben, mindössze négy alkalommal nyertek a Kórház utcában, míg idegenből hatszor vitték haza a három pontot. Ennek ellenére Preisinger Sándor alakulata az összecsapás esélyese, pontszerzésünk – pláne az őszi 3-5 fényében – bravúrnak számítana.

A múlt vasárnapi fordulóban a sereghajtó DEAC ellen magabiztos, 3-0-ás győzelmet arattak a csabaiak, azaz kellő önbizalommal várják a holnapi bajnoki találkozót.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020