Mol Fehérvár FC-Aqvital FC Csákvár 5-2 (2-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2021.március 27

Ma délidőben Székesfehérvárott, az élvonalbeli Mol Fehérvár FC ellen lépett pályára csapatunk felkészülési mérkőzésen. A hazaiak soraiból hiányoztak az U21-es Európa-bajnokságon szereplő fehérvári fiatalok, illetve a válogatott világbajnoki selejtezőjén keretben lévő felnőtt játékosok. Az együttest utolsó alkalommal irányította megbízott vezetőedzőként (egykori játékosunk) Szalai Tamás, április elsejétől Szabics Imre veszi át a marsallbotot a “Vidinél”.

Vezetőedzőnk, Visinka Ede nem kockáztatott, a felépülőben lévő, de még nem száz százalékos állapotban lévő játékosait kihagyta a mai keretből, számukra edzés volt ma Csákváron.

Mol Fehérvár FC-Aqvital FC Csákvár 5-2 (2-1)

Székesfehérvár, zárt kapuk mögött

Fehérvár: Kovács D.  – Rus, Ruben Pinto, Vágó – Bamgboye, Houri, Alef, Bourard – Halmai, Szabó L., Petrjak. Megbízott edző: Szalai Tamás.

A II. félidőben pályára lépett: Tordai, Balogh M., Fodor, Evandro.

Aqvital: Meszlényi – Major, Csató (Madarász), Albert, László – Mészáros D., Nándori, Posztobányi – Kocsis B. (Kun), Vörös T. (Mim), Baracskai. Vezetőedző: Visinka Ede.

Gólszerzők: Houri, Petrjak 2, Szabó L., Bourard, ill. Kocsis B., Madarász

Houri ugyan gyorsan összehozott egy tizenegyest a hazaiaknak, mellyel hamar megszerezte a vezetést a Fehérvár, de a játékrész közepén egy gyönyörű támadás végén sikerült egyenlítenünk: a bal oldalról visszapasszolt labdát Posztobányi emelte a tizenhatoson belülre, ahol a lendületből érkező Kocsis Bence mellel átvette, majd félfordulatból a hálóba bombázott. A szünetig teljesen kiegyenlített meccset vívtunk az NB I-es alakulattal, ám a térfélcserét követően már érvényesült a fehérváriak nagyobb tudása.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020