Ez történt a 24. fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2021.február 15

A hét végén a 24. forduló mérkőzésein léptek pályára a másodosztályú bajnokság résztvevői. Csapatunk remek játékkal, több mint egy félidőt emberhátrányban futballozva legyőzte a Kaposvár gárdáját a felcsúti Pancho Arénában.

Csonka fordulót rendeztek vasárnap az NB II-ben. Kazincbarcikán és Szentlőrincen nem sikerült a pályát játékra alkalmas állapotba hozni, így elmaradt a Soroksár, illetve az Ajka vendégjátéka – mindkét meccset március 10-én pótolják -, míg a DVSC-Gyirmót rangadóra ma este kerül sor.

Csak egy pontra tellett a dobogóra pályázóknak: a Vasas gól nélküli döntetlenre végzett Szombathelyen, a Pécs Békéscsabán hagyott két pontot, míg a Budaörs otthon nem bírt a Szegeddel. A Szolnok bravúros győzelmet aratott Siófokon, ugyanakkor a Győri ETO meglepetésre csak döntetlenre volt képes a Doroggal szemben. A Nyíregyháza érvényesítve a papírformát simán nyert a sereghajtó DEAC ellen.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-Kaposvár 2-0, Haladás-Vasas 0.0, Békéscsaba-Pécs 1-1, Budaörs-Szeged 1-1, Siófok-Szolnoki MÁV 0-1, Győri ETO-Dorog 1-1, Nyíregyháza-DEAC 2-0.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020