Szerdán vízilabdáztunk, holnap korcsolyázunk …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.február 13

Holnap kora délután a Kaposvári Rákóczi együttesét fogadja csapatunk bajnoki mérkőzésen a Tersztyánszky Ödön Sportközpontban. A 14 órakor kezdődő összecsapást a járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mögött kell megrendezni. Hogy szurkolóink ne maradjanak le a mérkőzésről, klubunk youtube-csatornáján – https://youtu.be/qwTY2_BJw08 – élőben közvetítjük a bajnoki összecsapást. A mérkőzést Görög Márió játékvezető dirigálja, segítői Király Zsolt és Ország Péter lesznek.

A vasárnapi bajnoki találkozón vezetőedzőnk, Visinka Ede nem számíthat egyik legjobb formájában lévő játékosára, Madarász Márkra, aki Ajkán, a lefújást követően kapott sárga lapot, s mivel ez már az ötödik volt neki, ki kell hagyni a Kaposvár elleni meccset.

– A szerdai kupameccs, illetve a rendkívül mély talaj sokat kivett a csapatból, de remélem a szívünk átsegít minden nehézségen – vélekedett a holnapi találkozóról Visinka Ede. – Kérdéses, hogy milyen lesz a pálya, hiszen szerdán még víz alatt volt a játéktér, azóta pedig komoly mínuszok voltak a Vál-völgyében. Pályamunkásaink éjt-nappallá téve dolgoztak, hogy elfogadható állapotba hozzák a gyepet. Mi játszani, nyerni szeretnénk holnap …

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020