Gyirmóton, de már a Vasasra készülve

Szerzo:
Feltoltve: 2021.január 22

Fotó: Madarász Márk decemberben kétszer is bevette a gyirmótiak kapuját

Hogy repül az idő … Jövő hét végén már folytatódik is a másodosztályú bajnokság. A Vasas vendégjátéka előtt azonban holnap még lejátsszuk utolsó téli felkészülési mérkőzésünket. A Gyirmóton 11 órakor kezdődő találkozót a járványügyi szabályoknak megfelelően zárt kapuk mellett rendezik, de természetesen honlapunkon beszámolunk szurkolóinknak az összecsapásról.

A főpróbára nem véletlenül a Gyirmót FC ellen kerül sor. Igyekeztünk egy olyan ellenfelet keresni az utolsó felkészülési meccsre, mely közel hasonló játékerőt képvisel, mint jövő vasárnapi riválisunk, a Vasas. Az angyalföldiek a negyedik, a győriek az ötödik helyen tanyáznak a táblázaton, s mindketten harcban állnak a feljutásáért, azaz értékmérő lehet holnapi teljesítményünk. Ráadásul a sárga-kékekkel már nem is találkozunk a 2020-21-es bajnokságban, lévén mindkét mérkőzésünket lejátszottuk már ellenük. Júliusban, gyenge játékkal sima vereséget szenvedtünk (2-0) idegenben, decemberben viszont Madarász Márk duplájával, hazai környezetben 2-1-re legyőztük őket. Csertői Aurél gárdája három új játékossal erősödött az átigazolási időszakban: Lencse László (MTK), Kirják Henrik (Budafok) és Radics Márton (Puskás Akadémia) is helyet követelhet magának a kezdőben.

Ugyanakkor (ezúttal) még nem az eredmény a legfontosabb, hanem a “finomhangolás” elvégzése, miközben olyan játékosok is lehetőséget kaphatnak, akik kevesebb időt töltöttek eddig januárban a pályán.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020