Jó lesz a csapatunk …

Szerzo:
Feltoltve: 2021.január 21

Másfél héttel a tavaszi bajnoki rajt előtt a meglehetősen zaklatott őszt maga mögött tudó Sejben Viktort faggattuk a felkészülésről, igazolásokról, hiányzó gólokról.

– Úgy érzem, jól halad a felkészülésünk, semmi nem hátráltat minket a munkában – felelte érdeklődésünkre Sejbi. – Edzőtáborba is eljutottunk, itthon is jó körülmények között dolgozhatunk, erősödtünk is, azaz jogosan bizakodhatunk a jó folytatásban. Keretünk minden szempontból, mennyiségében és minőségében is erősebb, mint volt ősszel. Baranyai Ádámnak és Csató Martinnak nem kellett bemutatkozni az öltözőben, hiszen korábban húzóemberek voltak Csákváron és kis kitérő után most visszatértek hozzánk, Vaskó Tamást ha másért nem, a múltja miatt mindenki ismeri, Kártik Bálint pedig fiatal kora ellenére már komoly NB II-es rutinnal rendelkezik. Meggyőződésem, komoly harc lesz a kezdőbe kerülésért, mindenki játszani szeretne, senki nem akar a padon ülni. Ennek pedig a csapat látja előnyét …

Kieső helyen töltjük a telet …

– Jó csapatunk lesz, ha a felkészülési meccseken látott teljesítményünket át tudjuk menteni a bajnokságra, nem lesznek kiesési gondjaink.

Ahhoz, hogy előrébb lépjünk a táblázaton, szükségünk lesz az ősszel elmaradt Sejben-gólokra is.

– Azon leszek, hogy minél többször betaláljak a tavasszal, de a lényeg nem az én góljaimon, hanem a csapat eredményességén lesz. Eltiltás, betegség miatt sajnos keveset játszottam az elmúlt fél évben, pedig az előző bajnokságban kimondottan jól ment a játék. A felkészülés nem csak a csapatnak, személy szerint nekem is jól sikerült, a Szolnok ellen legutóbb végre a kapuba is betaláltam, így bízom a szép folytatásban.

Nem lesz időnk ráhangolódni az ellenfelekre, azonnal egy feljutásra pályázó gárda, a Vasas jön szembe.

– Igazából mindegy, kivel játszunk, mindig a soros meccsen kell pontokat szereznünk. Ha a Vasas ellen, akkor a Vasast, ha a DEAC ellen, akkor a DEAC-ot kell legyőznünk.

Csapatunk lemaradása a még bent maradó helyen álló Kazincbarcika mögött három, a Szentlőrinctől öt, a Szegedtől és Kaposvártól hat, hat  pont.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020