Ez történt a tizedik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2020.szeptember 28

Továbbra sem sikerült kimászni a gödörből csapatunknak … Hiába vezettünk a tegnap megrendezett 11. fordulóban a szünetben a győri ETO ellen, végül vereséget szenvedtünk, így sereghajtóként üldözzük a mezőnyt.

A Gyirmót esélyt sem adott a Vasasnak, magabiztos győzelmével megerősítette helyét az élmezőnyben. A Budaörs Bognár György távozása után sem torpant meg, nagy csatában legyőzte az elmúlt hetekben jól szereplő Soroksárt. A Nyíregyháza szentlőrinci sikerével fellépett a dobogó harmadik fokára, ahonnan hazai vereségével leszorult a Békéscsaba. A Szeged már az első percben megszerezte a vezetést a DEAC ellen, s otthon tartotta a pontokat, miként a Szolnok is vereséggel küldte haza az Ajkát. A Kaposvár idegenben nyerte meg a somogyi rangadót a Siófok ellen, míg a Dorog meglepetésre nyerni tudott Szombathelyen.

Eredmények: Aqvital FC Csákvár-ETO FC Győr 1-3, Gyirmót-Vasas 2-0, Budaörs-Soroksár 1-0, Szentlőrinc-Nyíregyháza 1-2, Szeged-DEC 2-1, Szolnoki MÁV-Ajka 1-0, Siófok-Kaposvár 1-2, Haladás-Dorog 1-2, Békéscsaba-Kazincbarcika 1-3.

A DVSC-Pécs találkozót ma 20 órakor rendezik.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020