Ez történt a harmadik fordulóban

Szerzo:
Feltoltve: 2020.augusztus 10

A harmadik forduló mérkőzésein léptek pályára tegnap este az NB II-es csapatok. Együttesünk nagy küzdelemben vereséget szenvedett a Vasas otthonában, így továbbra is nyeretlen az idei szezonban.

A Nyíregyháza harmadik meccsét is behúzta – ezúttal Soroksáron -, ellenben a Loki csak egy pontra volt jó Siófokon, míg az Ajka hazai környezetben szenvedett vereséget a Békéscsabától. A Szolnok elkapta a rajtot, a Budaörs legyőzésével tapad az élmezőnyhöz. A Haladás ugyanakkor a nyitófordulóban aratott gólzáporos diadal után megtorpant, tegnap Gyirmóton vereséget szenvedett. Az újonc DEAC ugyan gólt már szerzett, de kikapott Debrecenben a Dorog ellen, s továbbra is pont nélkül áll a táblázaton. A nagy múltú csapatok baranyai derbije pontosztozkodást hozott, a Kaposvár és a Szeged pedig képtelen volt érvényesíteni a papírformát, csak ikszre voltak jók hazai környezetben a Kazincbarcika, illetve a Szentlőrinc ellen.

Eredmények: Vasas-Aqvital FC Csákvár 2-1, Soroksár-Nyíregyháza 0-1, Siófok-DVSC 1-1, Ajka-Békéscsaba 0-1, Szolnoki MÁV-Budaörs 1-0, Gyirmót-Haladás 2-1, DEAC-Dorog 1-2, Pécs-Győri ETO 2-2, Kaposvár-Kazincbarcika 1-1, Szeged-Szentlőrinc 1-1,

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020