Vége: Vasas-Aqvital FC Csákvár 2-1 (1-1)

Szerzo:
Feltoltve: 2020.augusztus 9

Ma este a Vasas vendége lesz csapatunk a másodosztályú bajnokság harmadik fordulójának összecsapásán. A 19 órakor kezdődő találkozó alakulását online közvetítésünk révén itt – illetve az alábbi linkre kattintva https://youtu.be/jNNdzmoZbuE élőben – követhetik figyelemmel szurkolóink.

Vezetőedzőnk megszokott csapatához képest ezúttal két támadó helyett két védekezni tudó játékost jelölt a kezdőbe. Bene Ferenc ugyanakkor csak a padra ültette Vernes Richárdot és még oda sem a sérüléssel bajlódó Feczesin Róbertet.

Vasas-Aqvital FC Csákvár 2-1 (1-1)

Illovszky Rudolf-stadion, vezeti: Zám Zsolt (Szalai Balázs, Szalai Dániel)

Vasas: Jova – Terbe, Litauszki, Tóth B., Silye – Hidi M., Szatmári – Pekár – Birtalan, Balajti, Radó. Vezetőedző: Bene Ferenc.

Aqvital: Markek – Mészáros M., Albert I., Koch, László – Nándori, Vukaszovics – Mim, Madarász, Sejben – Daru. Vezetőedző: Visinka Ede.

1. perc: Elkezdődött a találkozó, mi tiszta fehérben, a hazaik szokásos piros-kék szerelésükben léptek pályára.

2. perc: Silye kényszerítőzött Balajtival, a visszakapott labdát egyből rátűzte, Markek biztosan védett.

5. perc: Sejben bal oldali beadását Madarász perdítette kapura, Jova vetődve védett.

27. perc: Pekár 22 méteres lövése a léc fölött hagyta el a játékteret.

29. perc: Sejben vezette be a labdát a bal oldali vonaltól a tizenhatos előterébe, majd középről 18 méterről alig lőtt a léc fölé.

35. perc: Szatmárit nem tudták megállítani védőink, a balösszekötő helyén előretörő hazai csapatkapitány 10 méterről a léc alá lőtt, 1-0.

44. perc: Sejben az ötös bal sarkáról Daru fejére varázsolta a labdát, centerünk pedig 4 méterről a jobb felső sarokba bólintott, 1-1.

46. perc: Elkezdődött a második félidő.

60. perc: Birtalan a jobb oldali alapvonalról pontosan gurított vissza, Balajti pedig 5 méterről kilőtte a rövid sarkot, 2-1.

64. perc: Cserél csapatunk: Nándori helyére Kocsis érkezik.

67. perc: Ismét cserél Visinka Ede: László helyére Baracskait küldi a pályára.

73. perc: Harmadik cseréjét is kihasználta a Csákvár: elhagyta a pályát a gólszerző Daru Bence, helyére Ganbold Ganbayar érkezett

74. perc: Jova mentette meg a Vasas kapuját az újabb góltól, az éppen pályára lépett Ganbayar egyedül lépett ki középen, ám a hazaiak kapusa, a tizenegyes pontra kivetődve védett.

75. perc: Birtalan helyére Vernes Richárdot küldte pályára a hazaiak mestere.

79. perc: Újabb Vasas-csere: Szatmári helyére Hinora érkezik.

87. perc: Utolsó csere: Radó Andrást Szedlár Zoltán váltja a Vasasnál.

91. perc: Mim forgatta meg Silyét a tizenhatos jobb sarkánál, begurítását Madarász egy átvétel után 16 méterről rátűzte, Jova ugyan nyújtózkodott, de a labda irányt változtatott egy védőn és centikkel a jobb kapufa mellett pattant szögletre.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020