Heffler mesterhármasával: Gyirmót-Aqvital FC Csákvár 3-0 (2-0)

Szerzo:
Feltoltve: 2020.augusztus 2

Ma este megkezdo szereplését csapatunk a 2020-21-es másodosztályú bajnokságban. A nyitófordulóban Gyirmóton megrendezésre kerülő találkozónkat 19 órától online szöveges, illetve élőképes közvetítés formájában – az alábbi linkre kattintva: https://youtu.be/lasux5nGsIM – is figyelemmel követhetik.

Vezetőedzőnk nem változtatott az egy hete a Békéscsabát felkészülési meccsen legyőző kezdőtizenegyen, míg Csertői Aurél a kispadra ültette a pénteken Gyirmótra szerződött Simon Andrást.

Gyirmót-Aqvital FC Csákvár 3-0 (2-0)

Alcufer-stadion, 600 néző, vezeti: Pillók Ádám (Víg-Tarsonyi Gergely, Huszár Balázs)

Gyirmót: Rusák – Major M., Hudák, Németh B., Hajdú A. –  Nagy P.,Lázár, Vogyiska – Herjeczki, Szatmári, Heffler N.. Vezetőedző: Csertői Aurél.

Aqvital: Markek – Posztobányi, Vukaszovics, Albert I. Koch – Mészáros D., Madarász – Baracskai, Kocsi B., Sejben – Daru. Vezetőedző: Visinka Ede.

1. perc: Megkezdődött a mérkőzés: csapatunk tiszta fehérben, a hazaiak tiszta sárgában lépnek pályára. A vendéglátók kezdték a találkozót.

5. perc: Nagy Patrik jobb oldali szögletét középen Albertnek sikerült kicsúsztatni.

7. perc: Heffler Norbert kapott egy remek kiugratást a balösszekötő helyén és 12 méterről bődületes erővel kilőtte a rövid felső sarkot, 1-0.

12. perc. Baracskai szépen fordult le védőjéről, a bal oldali alapvonalról középre lőtte a labdát, de a becsúszó Hudák szögletre mentett.

13. perc: Vogyicska 18 méterról, középről, jobbal emelt kapura, Markek nyújtózkodott, de végül nem kellett játékba avatkoznia, a léc fölött hagyta el a játékszer a pályát.

17. perc: Kocsis Bence sárga lapot érően buktatta Hefflert.

22. perc: Major lökte fel Baracskait a bal oldali vonal mellett. Kocsis szabadrúgását Albert elől kifejelték a hazai védők.

25. perc: Pillók játékvezető ivószünetet rendelt el.

36. perc: Óriási szépítési lehetőséget hagytunk ki: Kocsis remek emelt a leshatárról kilépő Daru elé, aki azonban túl nehézkesen vette át a labdát, majd 10 méterről, a jobbösszekötő helyéről nem találta el a hosszú sarkot.

26. perc: Ismét Heffler hátát nézhettük: a félpálya közeléből egyedül lépett ki, majd 12 méterről higgadtan a tehetetlen Markek felett a hálóba emelt, 2-0.

37. perc: posztobányi emelt Daru mellére a jobbösszekötő helyén, félfordulatból leadott lövése Némethról pattant szögletre. Madarász szögletét Albert fejelte kapura, Rusák óriási bravúrral tolta ismét szögletre.

41. perc: Nagy Patrik sárgult be, miután buktatta Madarászt.

45. perc: A játékvezető egy perc hosszabbítást rendelt el.

Vége az első félidőnek.

46. perc: A szünetben cserélt csapatunk, Posztobányit Ganbayar váltotta.

53. perc: Mészáros Dávid megkapja “szokásos” sárga lapját.

53. perc: Cserélnek a hazaiak, Szatmárit Varga Barnabás váltja.

54. perc: Hefflerrel nem bírnak védőink, ismét remek ütemben lépett ki a balösszekötő helyén és higgadtan emelt a bal sarokba, 3-0.

60. perc: Kocsis 25 méteres lövését védte Rusák.

61. perc: Mészáros Dávid helyére László Noel érkezik.

62. perc: Vogyicska lefutotta Albertet a bal szélen, 10 méteres lövését bravúrral hárította Markek.

63. perc: Daru csúsztatott fejes egy védőről pattant szögletre.

65. perc: Albert reklamálásért sárga lapot kapott. Baracskai helyér Nándori Botond érkezik.

70. perc: Madarász 50 méteres keresztlabdájával Sejben száguldhatott a kapu felé, ám 16 méteres lövését Rusák bravúrral hárította.

72. perc: Már a tizedik szögletet végezhetjük el. A jobb oldalról beívelt labdát könnyedén vágták bedobásra a gyirmóti védők.

73. perc: Ivószünet.

77. perc: Heffler 25 méteres szabadrúgását Markek bravúrral tenyerelte szögletre a bal felső sarok elől.

80. perc: Nagy Patrik helyére Vass Ádám, Herjeczki helyére Simon András érkezik.

78. perc: Vogyicska kapott sárga lapot.

82. perc: Varga lábában volt a hazaiak negyedik gólja, de hiába állt szemben már csak Markek Tamással, kapusunk bravúrral hárított.

85. perc: Daru fordult volna kapura, mikor hátulról csúnyán elkaszálta Hudák, megúszta sárga nélkül. Kocsis 25 méteres szabadrúgását Rusák vetődve hárította.

90. perc: Kocsis verekedte be magát a gyirmóti tizenhatoson belülre, élés szögből az oldalhálóba bombázott.

88. perc: Ganbayar kapott ságát, miután rossz ütemben csúszott oda Lázár Patriknak.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020