Alakulunk, de azért a földön járunk …

Szerzo:
Feltoltve: 2020.július 16

Tegnap nem várt, bravúros győzelmet aratott csapatunk felkészülési mérkőzésen a Felcsúton edzőtáborozó, az Európa-liga augusztusi selejtezőjében induló Topolya ellen. A szerb Super Liga negyedik helyezettje ugyan egy tizenegyesből megszerezte a vezetést a második félidő elején, ám Sejben Viktor és Madarász Márk találataival megérdemelten fordítottuk meg az eredményt.

– Alakulunk, de messzemenő következtetést nem szabad levonnunk a Topolyai elleni eredményből, hiszen a vendégek még nálunk is kevésbé voltak frissek – értékelte tömören a látottakat vezetőedzőnk, Visinka Ede a lefújást követően. – Továbbra is a földön kell maradnunk, végzetes lenne, ha most úgy gondolnánk, innentől megy minden, mint a karikacsapás. Persze én is örülök a győzelemnek, de engem az eredménynél sokkal jobban érdek a mutatott játék. Azt kell mondanom, megérdemlik a dicséretet a srácok, mert az első negyedóra megilletődöttsége után mindvégig egyenrangú ellenfelei voltak a Topolyának. Számtalan helyzetet dolgoztak ki, s megérdemelten nyertek. Örülök, hogy nem csak játékban, de fizikálisan is felnőttek a vendégekhez. Most hetven százalékos állapotban van a társaság, azaz nem dőlhetünk hátra a fotelben, még nagyon sok munka vár ránk a bajnoki rajtig.

Azt azért a Puskás-pálya lelátóján helyet foglaló szurkolóink is örömmel konstatálták, hogy a jelek szerint Markek Tamás átmentette tavalyi remek formáját, hogy a Puskás Akadémiától visszatért Nándori Botond, mind védekezésben, mind támadásban kiemelkedő teljesítményre képes, és hogy Albert István rutinja aranyat ér a védelem közepén. Amennyiben Sejben Viktor és Madarász Márk egy kicsit önzőbb, több gólt is szerezhetett volna, míg Daru Bencét csak lebirkózni tudták a szerb védők, s a közelmúltban az akadémiáról érkezett fiatalok (Papp Milán, Koch Attila, Posztobányi Patrik, László Noel) zökkenőmentes illeszkedtek be a csapatba.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020