Papp Róbert szakíróként is maradandót alkotott

Szerzo:
Feltoltve: 2020.július 10

Papp Róbert 2019 nyara óta az Aqvital FC erőnléti edzője. Visinka Ede stábjában dolgozva neki is elévülhetetlen érdemei vannak abban, hogy csapatunk minden idők legjobb szereplését produkálva a 4. helyen zárta az előző szezont. Játékosaink remek fizikai állapotban futballozták végig az évadot, nem ritkán az utolsó percekben sikerült felülkerekedni ellenfeleinken.

Papp Róbert azonban nem csak a pályán dolgozva alkotott maradandót az elmúlt hetekben, hónapokban, hanem az íróasztal mellett ülve is: a Puskás Akadémia és a Testnevelési Egyetem által a közelmúltban közösen kiadott, a labdarúgásról szóló szakkönyv egyik társszerzője. A Puskás Akadémia nyolc dolgozója, valamint az anatómia és az élettan területén két külsős segítségével készült el a kiadvány. Eb­­ben a kondicionális képességek fejlesztéséről szóló fejezetet írta csapatunk erőnléti edzője. Ezt a könyvet nem elméleti, hanem napi gyakorlattal rendelkező szakem­­berek írták, és a 6 éves kortól a felnőtt játékosig tartó képzést mutatja be.

A “Labdarúgás és tudomány” című könyvet egyetemi tankönyvvé nyilvánították, elismerve ezzel az írók tudományos munkásságát is.

Papp Róbert munkájához klubunk valamennyi dolgozója, szurkolója nevében szeretettel gratulálunk!

 

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020