Elkezdtük …

Szerzo:
Feltoltve: 2020.június 23

Közös edzéssel, illetve orvosi vizsgálattal megkezdte felkészülését a 2020-21-es másodosztályú bajnokság őszi idényre csapatunk. Az első találkozáson – annak ellenére, hogy június 30-ig él a szerződésük – már nem voltak ott a távozók, ellenben öt új fiú csatlakozott a kerethez.

– Hermány Bence távozása után mindenképpen szükségünk volt egy kapusra – kezdte tájékoztatóját vezetőedzőnk, Visinka Ede. – A választásunk a csákvári nevelésű, elmúlt két évet a Bicske együttesénél töltő, 22 éves Zelizi Patrikra esett, aki tulajdonképpen hazatért az Aqvitalhoz. Négy fiatalt Felcsútról kapunk. Ők már egy évvel ezelőtt dolgoztak a kezem alatt az NB III. Nyugati csoportjában harmadik helyen végzett Puskás II-nél. Olyan tehetséges gyerekek, akik ugyan még játszhatnának a korosztályos bajnokságban, de már a harmadosztályban is bizonyítottak. Most megkapják a lehetőséget az újabb előre lépésre. A 18 éves támadó középpályás, Magyar Zsolt az elmúlt szezonban meghatározó játékossá nőtte ki magát az NB III-ban, a 19 bajnokiból 17-szer pályára lépett és 4 gólt szerzett. A szintén 18 éves, védő Koch Attila 15 mérkőzésen szerepelt a harmadik vonalban, míg Papp Milán már 2018-ban beverekedte magát a Puskás II-be. A negyedik felcsúti érkező László Noel (22 éves), aki már 2016-ban bemutatkozott a felnőttek között.

Természetesen rutinos játékos érkezése is várható, ám mivel szerződése június 30-ig él, és jelenleg zajlik az NB I-es bajnokság, így csak azt követően csatlakozik keretünkhöz.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020