Ádám túl a műtéten …

Szerzo:
Feltoltve: 2020.június 16

Talán a szezon legpechesebb játékosa címére is pályázhatna középső védőnk, Tányéros Ádám. Miközben csapatunk minden idők legjobb szereplését produkálva a negyedik helyen zárta a bajnokságot, miközben már az MLSZ befejezettnek nyilvánította a szezont, miközben mindannyian az évzáró vacsorára készültünk, az évad utolsó edzőmeccsén súlyos sérülést szenvedett. Egy szerelési kísérlet közben elcsavarodott a lába, melynek következtében elszakadt a keresztszalagja és megsérült a porc is.

– Ma délelőtt, Tatán megműtött dr. Paukovits Tamás – felelte honlapunk érdeklődésére, a kórházi ágyon fekve Tányéros Ádám. – Elmondása szerint a beavatkozás jól sikerült, pótolta a keresztszalagot  és visszaillesztette a letört porcdarabot is. Jelenleg még a fejem sem emelhetem fel, de a körülményekhez képest jól vagyok.

Ádám számára ma még kötelező az ágynyugalom, aztán holnaptól már kezdődhet is rehabilitáció. Ugyan az őszi idényben hiányozni fog, de ha minden jól megy, januárban már a csapattal kezdheti meg a téli felkészülést.

Addig – szurkolóink nevében – is minél gyorsabb gyógyulást kívánunk Tányéros Ádámnak!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020