Mi szerettünk volna játszani …

Szerzo:
Feltoltve: 2020.május 6

Mint köztudott, a Magyar Labdarúgó Szövetség hétfő esti döntésével befejezettnek nyilvánította a 2019-2020-as másodosztályú bajnokságot. A hogyan továbbról klubunk elnökét faggattuk.

– A meglepetés erejével ért minket az MLSZ döntése, semmi előjele nem volt annak, hogy az NB II-es bajnokságot lefújják – kezdte mondandóját Nagy Sándor. – Úgy készültünk, hogy akárcsak az első osztály, a második vonal is sűrített tempóban befejezi a pontvadászatot. Számunkra is az emberélet, az egészség a legfontosabb, de ha az NB I-es csapatok pályára léphetnek, érthetetlen számunkra, hogy az NB II miért nem … Profiligáról lévén szó, ugyan olyan szigorú szabályok szerint mi is befejezhettük volna a bajnokságot. Mi játszani szerettünk volna, de természetesen elfogadjuk az MLSZ-döntését és ahhoz alkalmazkodva újra tervezzük az elkövetkező hetek, hónapok munkáját. Ugyanakkor gratulálunk az élvonalba feljutott MTK és Budafok együtteseinek, sok sikert kívánunk nekik az NB I-es szerepléshez.

Honlapunk információja szerint az NB II-es mezőny nem egész harmada akarta befejezni a bajnokságot, a többi a járványveszélyre hivatkozva nem szeretett volna pályára lépni, s talán ez is befolyásolta az MLSZ döntéshozóit …

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020