Vasárnapi retromeccs: Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba

Szerzo:
Feltoltve: 2020.március 21

Az elmúlt években megszokhatták már szurkolóink, ha vasárnap délután, akkor bajnoki mérkőzés … A koronavírus-járvány árnyékában azonban érthető módon a Magyar Labdarúgó Szövetség felfüggesztette az összes pontvadászatot. Hogy mégse maradjaank holnap meccs nélkül szurkolóink, arra Hollandiából vettük kölcsön az ötletet.

A többszörös BEK-győztes, BL-döntős Ajax Amszterdam úgy döntött, hogy a kényszerszünet alatt feleleveníti csapata régi, emlékezetes mérkőzéseit, és amolyan retromeccs formájában levetíti saját csatornáján.

– Szerencsére mióta csapatunk a másodosztályban szerepel, nekünk is rendelkezésre állnak a hazai mérkőzések felvételei – tudtuk meg klubunk videósától, Németh Zoltántól. – Most leporoltuk a felvételeket, a mai kor szellemének megfelelően kicsit felfrissítettük a feliratozást és ütemezve a kezdési időpontot, a bajnoki szünet alatt, vasárnap délutánonként közkinccsé tesszük.

Elsőként egy 2014. augusztusi meccset láthatnak holnap szurkolóink. Ez volt az a találkozó, mellyel először hívta fel igazán magára a figyelmet csapatunk. Tehát kedves szurkolóink, nem kell majd mást tenniük, mint vasárnap 17 órakor ráklikkelni a weboldalunkra, illetve facebook-oldalunkra kitett linkre és újra élvezhetik az Aqvital FC Csákvár-Békéscsaba összecsapást!

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020