Fejmosás után a győzelemért

Szerzo:
Feltoltve: 2020.február 22

Holnap kora este a feljutásra pályázó Gyirmótot fogadja csapatunk bajnoki mérkőzésen. A találkozót Zierkelbach Péter vezeti, segítői Kis Zoltán és Kiss Balázs lesznek.

– Nincs mit szépíteni, a legutóbbi bajnoki találkozónk nem úgy sikerült Szombathelyen, ahogy szerettük volna – tért vissza a Haladás elleni 3-0-ás vereségre vezetőedzőnk, Visinka Ede. – Az öltözőben elég komoly kritikai észrevételeket fogalmazott meg szakmai stábunk, a heti munka során azt tapasztaltam, hogy mindenki értett belőle. Eddig két bajnoki találkozón vagyunk túl 2020-ban, s még nem nyertünk. Vasárnap más célunk nem is lehet, mint feledtetni a szombathelyi kisiklást.

Sérültek, eltiltottak …

– … szerencsére nincsenek. Madarász Márk letöltötte öt sárga lapos büntetését, Mim Geri felépült, szóval teljes a keretünk. Tisztában vagyunk vele, hogy a statisztika nem mellettünk szól, hogy még egyszer sem sikerült nyernünk a Gyirmót ellen, de minden sorozat megszakad egyszer. A vendégek keretét minőségi játékosok alkotják, s bár az elmúlt fordulók alapján nincsenek jó passzban, mint tudjuk, a sebzett vad a legveszélyesebb. Csertői Aurél híres arról, hogy csapatai életveszélyesek a rögzített játékhelyzetek után, a sarok-, és szabadrúgásokból számtalan gólt szereznek. Igyekeztünk felkészülni ezekre a szituációkra is.

A vasárnapi bajnoki találkozó 17 órakor kezdődik Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020