Fájdalmasan hatottak rám a látottak

Szerzo:
Feltoltve: 2020.február 18

Mint köztudott, csapatunk 3-0-ás vereséget szenvedett vasárnap a kiesés elől menekülő Haladás együttesének vendégeként. Érthető hát, hogy vezetőedzőnk nem volt boldog a lefújást követően.

– Elsősorban nem is a vereség miatt bosszankodtam – felelte honlapunk érdeklődésére Visinka Ede. – A második félidőben látottak különösen fájdalmasan hatottak rám.

Pedig nem kezdtük rosszul a meccset

– Nem csak, hogy nem kezdtünk rosszul, hanem kimondottan jól futballoztunk az első negyedórában, a hazaiak ki sem tudtak jönni a saját térfelükről. A hazaiak kapott gól nélkül átvészelték offenzívánkat, s ettől kezdve egyre magabiztosabbak lettek. A kapunkra ugyanakkor nem jelentettek veszélyt, s nem volt benne a játékban, hogy hátrányba kerülünk. Az első félidő hosszabbításában azonban kaptunk egy buta, elkerülhető szabadrúgás gólt, s ez mindent megváltoztatott. A szünet után az egyenlítés érdekében kinyíltunk, s tíz perc alatt kétszer is megkontráztak a zöld-fehérek. Ekkor sajnos azt láttam, hogy néhányan lélekben talán fel is adták a meccset. Na ez az, ami nagyon nem tetszett.

A hét végén a Gyirmótot fogadjuk …

– Mindegy, hogy kivel játszunk legközelebb, csak és kizárólag győzelemmel feledtethetjük szombathelyi teljesítményünket.

Csapatunk vasárnap 17 órakor fogadja a feljutásra pályázó Gyirmótot Csákváron.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020