Három, kettő, egy … rajt!

Szerzo:
Feltoltve: 2020.február 1

Holnap délután megkezdődik a pontvadászat a 2020-as esztendőben is. Az égiek kegyeibe fogadták a csapatokat, február ellenére kimondottan kellemes, tavaszi időjárás mellett indulhat útjára a labda.

Negyedik helyen tanyázó csapatunk azonnal rangadóval kezdi a szezont, hiszen a második, azaz feljutó helyen álló Budafok vendége lesz vasárnap kora délután.

– Szerencsére sem betegség, sem sérülés nem nehezíti a dolgunkat, a felkészülés hajrájára a korábban néhány edzést kihagyók is meggyógyultak, felépültek – felelte honlapunk érdeklődésére vezetőedzőnk, Visinka Ede. – Ősszel meghatározónak számító játékosaink közül a Puskás Akadémia színeiben már az NB I-ben is bemutatkozó Deutsch Lászlóra, valamint a Vasashoz távozott Csató Martinra biztosan nem számíthatok. Ugyanakkor kimondottan posztra igazolva érkezett Szabó Norman. A célunk továbbra is az, hogy minél több fiatalt “építsünk” fel az NB I-re, de emellett persze szeretnénk továbbra is minél több meccset megnyerni, s közönségszórakoztató futballal kiszolgálni közönségünket.

A vasárnap 14 órakor, Budafokon kezdődő bajnoki találkozót Kárpály Mihály vezeti, segítői Szilágyi Norbert és Horváth Zoltán lesznek.

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020