Csákvári csatártrió Budafokon

Szerzo:
Feltoltve: 2020.január 30

A hét végén a huszonkettedik forduló összecsapásaival megkezdődik, pontosabban folytatódik a 2019-2020-as másodosztályú bajnokság tavaszi idénye. Csapatunk vasárnap kora délután a Budafok otthonában lép pályára.

A piros-fekete gárda az idei pontvadászat legnagyobb meglepetését okozva a feljutást jelentő második helyen zárta a 2019-es esztendőt. Ráadásul előnye hét pont(!) a harmadik Gyirmót együttesével szemben, azaz potenciális esélyessé lépett elő az NB I-ért zajló versenyfutásban. A Csizmadia Csaba által dirigált gárda mindössze négy alkalommal maradt pont nélkül az ősszel – egyszer éppen ellenünk, Csákváron -, utoljára még október közepén, az MTK otthonában kapott ki. Ugyanakkor érdekes tény, hogy négy vereségéből kettőt is a Promontor utcában szenvedett el, méghozzá a Budaörs és az Ajka ellen. Ugyanakkor tizenhárom mérkőzésen begyűjtötte a győzelemért járó mindhárom pontot a gárda.

Ami feltűnő, idegenben jobban teljesített a Budafok, mint hazai környezetben: több pontot és gólt szerzett, valamint többször is nyert. A remek őszi szereplés után nem meglepő, hogy nem volt különösebb mozgás keretében. Csupán Vankó Imre és Vass Máté távozott és helyükre az őszt Diósgyőrben töltő, korábban Vácott futballozó Zsolnai Richárd és az ősszel még minket erősítő Skribek Alen (Puskás Akadémia) került kölcsönbe.

A fővárosi alakulat keretében több egykori játékosunk is található: Skribek mellett Horváth Roland, illetve Szabó Máté is magára öltötte korábban csapatunk sárga-kék szerelését. Mindez azt is jelenti, hogy vasárnap éppen egy Skribek, Horváth, Szabó támadóhármast is pályára küldhet a vendéglátók vezetőedzője

A bajnokság harmadik fordulójában, Baracskai Roland és Mészáros Dávid góljaival 2-1-re diadalmaskodtunk a Budafok ellen, a találkozó 92. percében Skribek Alen piros lapot kapott.

A vasárnapi bajnoki összecsapás 14 órakor kezdődik a Promontor utcában.

 

Szóljon hozzá

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

code

Széchenyi 2020